Kampioensteams niet naar Gewest

Geplaatst op 9 mei 2024

Net als vorig seizoen zijn ook dit seizoen twee van onze competitieteams kampioen geworden. BV 2 Brothers 6 (Wytze, Joop en Marcel) werd kampioen in de klasse C3A en BV 2 Brothers D2 (Ab, Gangel en Kees) werd kampioen in de klasse R3B. Vanwege het feit dat er drie C3 poules en ook drie R3 poules zijn moesten de drie kampioenen beslissingswedstrijden spelen om te bepalen wie zich zou kwalificeren voor de Gewestelijke Finale. Van de drie C3 poules konden zich de eerste twee kwalificeren en van de R3 poules uitsluitend de winnaar.

In de C3 klasse werd door alle drie teams 1 wedstrijd gewonnen (en dus 2 wedstrijdpunten) dus moest het aantal partijpunten de doorslag geven. Helaas was dit in het nadeel van BV 2 Brothers 6, omdat zij hun wedstrijd met 2-1 wonnen en de andere teams hun winnende partij met 3-0 afsloten. Grote teleurstelling dus in kamp Wytze, maar eenmaal thuis overheerste weer de trots dat ze toch maar mooi kampioen van R3A geworden waren.

In de R3 klasse eindigden alle wedstrijden in 2-1, echter ook in deze klasse was BV 2 Brothers de pineut, want BV 2 Brothers D2 verloor beide partijen en kwam dus uit op 0 wedstrijdpunten. Ook hier dus geen plaats in de Gewestelijke Finale. Jammer, maar wel mooi kampioen van R3B.

De volledige uitslag van de C3 klasse vind je hier en van de R3 klasse vind je hier.


Aart van DronkelaarKampioensteams niet naar Gewest