Geen Brothers naar finale

Geplaatst op 8 januari 2023

Afgelopen week namen Marcel, Bart, Aart en Gangel deel aan de Voorwedstrijden Bandstoten 2e klasse. In totaal deden er 39 deelnemers mee, welke verdeeld waren over 7 poules. Iedere deelnemer moest 4 partijen afwerken en de beurtenlimiet stond op 50. Het aantal te maken caramboles was bepaald op 40.

Helaas wist geen enkele deelnemer van BV 2 Brothers door te dringen tot de Districtsfinale, want daarvoor moest een plaats bij de eerste 8 veroverd worden. Marcel kwam nog het dichtst in de buurt met een 14e plaats. Hij behaalde 5 punten (2 gewonnen, 1 gelijkspel) en een moyenne van 1,307.

Bart en Aart behaalden beide 4 punten (2 x winst); Bart werd 23e plaats in het eindklassement en had een moyenne van 1,230 en Aart werd 25e met een moyenne van 1,203.

Gangel heeft slechts 1 partij gewonnen en kwam dus uit op 2 punten. Hij werd 32e in het eindklassement met een moyenne van 1,184.

Geen enkele Brother plaatste zich dus voor de finale, TENZIJ….. er voor de finale nog drie afzeggingen komen, want Marcel is wel 3e reserve.

Als U geïnteresseerd bent in de volledige uitslag, klik dan hier.


Aart van DronkelaarGeen Brothers naar finale