Ook Henk Visser Gewestelijk Kampioen

Geplaatst op 13 mei 2024

Na Martien Koopman is nu ook Henk Visser Gewestelijk Kampioen geworden. In de Gewestelijke Finale Bandstoten 2e klasse Dag-PK, welke gespeeld werd bij Biljartvereniging “De Bun” in Huizen, was Henk de beste in een veld van 4 deelnemers. Het was een drukte van belang in de zaal want ook de GF Bandstoten 1e en 3e klasse werden op dezelfde dag en plaats afgewerkt.

Om de redacteur van deze site wat te ontlasten heeft Henk zelf een kort live-verslag gemaakt. Hier komt het:

De 1e partij moest ik aantreden tegen Louis ter Huurne van De Molenberg uit Oosterbeek die er 48 moest maken en ik stond voor de uitdaging 39 punten te mogen maken! Het begin ging goed maar toen er iets meer verdediging kwam werd het snel moeilijker en kwam ik in totaal tot 32 caramboles en een moyenne van 1,777.
De 2e partij ging tegen Herman Kweens van Biljartvereniging Sonnevanck uit Berlicum (NB) en ook daar was de start goed maar zakten wij beiden in. Gelukkig herstelde ik als eerste waardoor ik wist te winnen met een moyenne van 1,625.
De 3e en laatste partij tegen Gerard de Bruyn van De Wintertuiners uit Weesp was spannend want Louis en ik zaten vlak bij elkaar en elk 1 gewonnen en 1 verloren! Hier moest het percentage moyenne bepalen wie de winnaar zou worden als wij beiden onze laatste partij wisten te winnen, en dat gebeurde! Ook hier wist ik in 24 beurten te winnen met een moyenne van 1,625 net als in de 2e partij.
Uiteindelijk had ik het hoogste percentage moyenne van 128,549% gespeeld en Louis 120,617% waardoor ik Gewestelijk Kampioen ben geworden. Op 4 juni is de NF welke zal worden gespeeld bij Biljartvereniging De Plas in Langeraar!

Henk, van harte proficiat met dit geweldige resultaat en veel succes in de Nationale Finale.

Wie geïnteresseerd is in de complete uitslag klik dan hier.


Aart van DronkelaarOok Henk Visser Gewestelijk Kampioen