Alleen winst voor Team 2

Geplaatst op 26 september 2016

Het eerste team heeft in de thuiswedstrijd tegen Almere ’83 5 een gevoelige nederlaag geleden (27-28). En het begon nog wel zo goed, want in de eerste partij liet Bert zien dat zijn vakantie hem goed gedaan heeft. Met prachtig spel en een hoogste serie van 14 zette hij zijn tegenstander volledig te kijk. In 18 beurten was hij klaar en stond er een 12-4 overwinning op het scorebord. Met een moyenne van 2,944 speelde hij maar liefst 80% boven zijn aanvangsmoyenne. Gangel zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen, want ook in deze partij liep hij continu achter zijn tegenstander aan en miste hij ballen die hij tijdens de training nooit mist. Het gevolg was een gevoelige 6-12 nederlaag en ook met zijn moyenne van 1,440 zal hij niet tevreden zijn. Aart leek ontspannen op de overwinning af te steven, maar aan het eind van de partij gaf hij zijn voorsprong toch nog prijs en kwam hij uiteindelijk één carambole tekort voor een gelijkspel. Daardoor werd het 9-12. Ook zijn moyenne van 1,666 laat nog veel te wensen over.

Het tweede team heeft een mooie 30-25 thuisoverwinning geboekt op BP ’80 2 uit Leusden.  Alleen Roel leed een gevoelige nederlaag, want ondanks dat hij zelf niet slecht speelde ging hij toch met 6-12 ten onder. Hij trof namelijk een tegenstander die een erg goeie dag had, want aan het moyenne van Roel lag het zeker niet (1,450). In de partij van Kees was het net andersom. Hier had Kees een hele goeie dag (moyenne 1,517) en liet zijn tegenstander het een beetje afweten met een mooie overwinning voor Kees ten gevolg (12-6). Ook Ab werd niet echt op de proef gesteld. Hij hoefde lang niet eens alles uit de kast te halen om toch met 12-7 aan het langste eind te trekken. Een moyenne van 1,696 was ruim voldoende voor de winst. Door deze overwinning heeft Team 2 zich vast op de 2e plaats genesteld met slechts 4 puntjes achterstand op de koploper.

Het dagteam staat na de full-pull van een week eerder weer met beide benen op de grond. In de uitwedstrijd tegen het zeer sterke BV ’75 D1 uit Leusden werd een forse nederlaag geleden (21-33). In de eerste partij ging Kees pijnlijk onderuit. Zijn tegenstander liet hem niet in zijn spel komen met als gevolg dat hij niet verder kwam dan een schamele 11 caramboles en slechts 2 wedstrijdpunten. Gelukkig kon Ab daarna de schade weer enigszins herstellen. In een lange partij trok hij nog net aan het langste eind (12-9). Ook zijn moyenne van 1,647 kon er nog net mee door. Ook Henk speelde een goeie partij, maar dat gold ook voor zijn tegenstander. Met zijn moyenne van 2,181 was niks mis, maar het was helaas niet genoeg voor de overwinning, want die ging met 7-12 naar zijn tegenstander.


Aart van DronkelaarAlleen winst voor Team 2