Ook BV 2 Brothers D2 kampioen

Geplaatst op 25 april 2024

IMG_2998

Gisteren (24 april) kon ook BV 2 Brothers D2 de kampioensvlag hijsen. Het team van teamleider Ab van Doornspeek had tegen BIOS D3 nog 14 punten nodig om zich kampioen te mogen noemen van klasse R3B. Bij minder dan 14 punten zou het team afhankelijk worden van het resultaat van BV Leusden D2 en dat wilde men koste wat kost voorkomen.

Kees moest als eerste aantreden tegen Evert Ditewig en die had duidelijk geen zin om mee te werken aan het kampioensfeestje van onze jongens. Met een moyenne van 1,5 stak hij ver boven zichzelf uit. Daarbij stak het moyenne van Kees wat schrilletjes af. Hij kwam namelijk niet verder dan 7 punten met een moyenne van 1,153. Aan de “zenuwen” kan het in ieder geval niet gelegen hebben want dat woord komt in het woordenboek van Kees niet voor, maar feit was wel dat de champagne voorlopig nog niet ontkurkt kon worden.

En dus was het aan teamleider Ab zelf om de winnende carambole en daarmee de nog ontbrekende 7 punten tegen August Nanlohy binnen te halen. Dat ging in het begin niet van een leien dakje, maar naarmate de wedstrijd vorderde caramboleerde Ab er lustig op los. Zijn serie van 10 gaf hem vleugels en op driekwart van de partij maakte hij het “Championship Point“. Dat de partij vervolgens in een gelijkspel eindigde kon de pret niet meer drukken.

De partij van Gangel tegen Gerrit Horlings was daarna uitsluitend nog voor de statistieken. En dat kon je merken ook, want met een dramatisch moyenne van 1,0 haalde hij nog slechts  3 schamele puntjes binnen. Het totaal van 20 punten was uiteindelijk meer dan voldoende voor het kampioenschap.

Van harte proficiat mannen !!

Aldus de enige supporter,
Aart van Dronkelaar


Aart van DronkelaarOok BV 2 Brothers D2 kampioen