Moe maar voldaan

Geplaatst op 2 april 2022

Verslag Bosgenoegen 1 – BV2Brothers 1 (23-03-2022)

Vastbesloten om hun stinkende best te doen vertrok ons 1e driebandenteam naar Ermelo voor de wedstrijd tegen Bosgenoegen, op dat moment de nummer twee van de competitie. Onder de zoete klanken van afschuwelijke Nederlandse muziek die uit de luidsprekers knalde probeerde Dries zijn keu in elkaar te schroeven voor de eerste partij tegen Norder Steyn of Steyn Norder (daar zijn we nog niet uit) :-).

Steyn hoefde er maar 16 en Dries voorzag een eitje!! Hoe anders kan het lopen..…… Steyn spoot uit de startblokken en speelde ver boven zijn “kunnen”. Na 32 beurten maakte hij met een prachtig moyenne van 0.5 !! (hij staat ingedeeld voor een moyenne van 0.257) zijn laatste carambole. Dries kwam met 9 carambole aan 4 wedstrijdpunten.

Duidelijk geïrriteerd door de te lage inschaling van de voorganger begon Aart aan de tweede partij tegen Marcel (17).  Hij startte solide en had in de eerste 9 beurten al 10 caramboles! We hebben nog wat stuiptrekkingen gezien van Marcel maar Aart speelde echt grote klasse. In 32 beurten had hij zijn tegenstander op de knieën en speelde hij een prachtig moyenne van bijna 0,70!!!

Onze kopman Rob (29) was duidelijk gesterkt door de partij van Aart en begon vol zelfvertrouwen aan de match tegen Mike (23). Alsof hij aan de Red Bull had gezeten ging Rob als een speer. Na ongeveer 10 beurten speelde hij nog met een gemiddelde van 1.  In de 21e beurt had Rob er 16 en was Mike nog blijven steken op 3 caramboles. In de beurten 25 t/m 30 maakte Rob in totaal 10 caramboles. Met een mooi moyenne van ruim 0,8 besloot hij in de 36 beurt de partij met zijn 29e carambole.

Onze mannen vertrokken een beetje moe maar voldaan van de locatie van Bosgenoegen :-).

Aldus Rob Spierings


Aart van DronkelaarMoe maar voldaan