Gezelligheid troef

Geplaatst op 25 februari 2022

Wedstrijdverslag BIOS D2 – BV 2 Brothers D3

Gijsje begint haar partij tegen Gerard v d Linden. Gerard gaat goed van start en Gijsje raakte weinig of niets. Gerard miste een paar keer en Gijsje kwam goed los. Ze begon series te maken en wel 5 beurten achter elkaar. In die 5 beurten maakte ze 23 car. Op het eind miste ze nog een paar keer, was dat niet gebeurd en had ze de partij uitgemaakt, dan had ze een gemiddelde van 2 gespeeld. Gerard had 7 punten en Gijsje 12 punten met een gem. van 1,43.

Dan is Hans aan de beurt en Gijsje had gezegd “je weet nu hoe het moet Hans”. Hans moet tegen Fred Bötcher. Hans gaat goed van start en blijft heel rustig. Dat was wel eens anders met Hans. Hans maakte in 3 beurten 27 car. Hij heeft Fred alle hoeken van het biljart laten zien. Met een serie van 8 maakte Hans de partij uit, zijn tegenstander met 2 punten achterlatend. 12 punten voor Hans met een gem. van 1,76.

Dan is onze Arie aan de beurt. Hij moet tegen Niek de Boer. Arie probeerde wel om wat car. te maken maar hij was geen partij voor Niek. In 24 beurten is Niek uit met een serie van 14. Arie haalde nog 19 car. binnen met een gem. van 0,79. Hij haalde 4 punten binnen.

De eindstand is BIOS  21 – 2 Brothers 28.

Aldus Gijsje van de Kamp


Aart van DronkelaarGezelligheid troef