B ’67 uit, altijd gezellig!!

Geplaatst op 9 februari 2022

Wedstrijdverslag B ’67 2 – BV 2 Brothers 1

Vol goede moed vertrokken Aart, Dries, Rob en 2 hagelnieuwe carbontoppen naar Amersfoort. Daar aangekomen voelde het opeens als een thuiswedstrijd omdat op de tweede tafel die B ’67 rijk is onze mannen van het 6e team Kees, Wytze en Marcel ook de strijd aanbonden met de thuisclub.

Over de wedstrijd van Dries kunnen we kort zijn. De nieuwe carbontop moest overduidelijk nog een beetje aan Dries wennen. Tegenstander Bert wist in 27 beurten zijn 17 caramboles te maken. Dries wat sip kijkend achterlatend met een schamele 3 punten (0,259).

Aart genoot duidelijk volop van het spelen met zijn ouderwetse houten top. Hij wist de partij te rekken tot ook hij in de 62e beurt zijn laatste carambole had gemaakt (0,371). 12 punten!!! Thuisgekomen begrepen we dat Aart gelukkig niet verhoogd zal worden!!!

Terwijl op de andere tafel Wytze glansrijk won van zijn tegenstander Willem begon Rob aan zijn partij tegen Hennie. Na een slow start kreeg Rob gelukkig wat meer grip op de partij. Met in zijn achterhoofd de dreigende verhoging naar 29 caramboles won de sportiviteit toch en maakte hij, na een mooie serie van 6,  in de 46e beurt zijn laatste carambole (0,587)  terwijl tegenstander Hennie tot 1 carambole van de finish was genaderd. 12 punten!!!

Een beetje moe maar voldaan over de geleverde prestaties vertrokken wij weer naar Putten/Harderwijk.  Volgende week Leusderkwartier thuis (Geert koop jij wat extra bitterballen in??)

Aldus Rob Spierings


Aart van DronkelaarB ’67 uit, altijd gezellig!!