Teamcompetitie en PK’s weer van start

Geplaatst op 26 januari 2022

Nu de coronamaatregelen verder versoepeld zijn kan vanaf week 5 de Teamcompetitie weer worden opgestart. Voor biljartlocaties met horeca (zoals BV 2 Brothers) geldt echter wel dat de bar om 22:00 uur moet sluiten. Voor horecagelegenheden met een biljartvereniging (waaronder De Poedel) geldt dat er na 22:00 niet meer gebiljart kan worden omdat de gehele horecagelegenheid om 22:00 uur moet sluiten. Dit levert problemen op voor de in deze gelegenheden geplande avondwedstrijden. Vandaar dat de wedstrijdleiding van het District heeft gevraagd of de “echte” biljartlocaties deze wedstrijden willen overnemen. Ook aan BV 2 Brothers is deze vraag voorgelegd en wij hebben toegezegd hier graag aan te willen meewerken.

Ook de PK’s zullen weer worden opgestart. Voor onze biljartlocatie geldt dat op zondag 6 februari de Districtsfinale Libre 2e klasse (met o.a. Harry als deelnemer) zal worden afgemaakt. Deze was al begonnen in het weekend waarin de harde lockdown werd afgekondigd, maar moest toen abrupt worden afgebroken. Het weekend daarna (12 en 13 februari) zal onze vereniging ook de Districtsfinale 1e klasse (met o.a. Nico als deelnemer) organiseren.

Bovenstaande houdt in dat er weer een beroep op onze leden gedaan zal worden om bardiensten te draaien en om te helpen bij de  arbitrage. Wij rekenen dan ook op ieders medewerking. Bij voorbaat dank.


Aart van DronkelaarTeamcompetitie en PK’s weer van start