Forse nederlaag C3

Geplaatst op 1 september 2020

Gisteravond heeft de C3 haar eerste nederlaag geleden. In de thuiswedstrijd tegen B’67 werd het 21-29.

Voor de tweede keer op rij trof Harm een tegenstander die de avond van zijn leven beleefde. Vorig week speelde Martin E. een moyenne van 3 en gisteravond speelde John van der N. zelfs een moyenne van 3,3, terwijl het aanvangsmoyenne van beide spelers rond de 1,5 ligt. Harm had zoiets van: “Dat heb ik weer”. Het gevolg was dat Harm, ondanks dat hij voor zijn gevoel niet eens zo slecht speelde, met slechts 3 wedstrijdpunten het strijdtoneel moest verlaten.

In de volgende partij waren de rollen omgekeerd en kon Aart met een geweldig moyenne van 3,5 de stand weer enigszins in evenwicht brengen. Terwijl Cor L. goed tegenstand bood en zelfs boven zijn aanvangsmoyenne speelde kon hij slechts 5 wedstrijdpunten aan zijn totaal toevoegen.

Daarna was Bart aan de beurt. Bart kan zijn draai nog steeds niet erg vinden. Iedereen weet dat hij het kan, maar in de competitie komt het er nog steeds niet uit. Ook nu kon je duidelijk merken dat de wedstrijdspanning hem parten speelde. Vincent K. is echter iemand die al wat jaartjes meedraait en die cadeautjes graag in ontvangst neemt. Bart daarentegen vecht meer tegen zichzelf dan tegen zijn tegenstander met als gevolg dat hij ook nu weer diep in het stof moest bijten (6-12). Gelukkig is Bart niet iemand die zich daar snel bij neerlegt, want zelfs na de wedstrijd beleef hij nog heel lang doortrainen.

Aldus Aart van Dronkelaar


Aart van DronkelaarForse nederlaag C3