Eerste nederlaag B1

Geplaatst op 1 november 2019

Het 1e driebandenteam heeft gisteravond haar eerste nederlaag geleden. Nota bene in hun eigen clublokaal was Zeewolde hen de baas (26-29).

In de eerste partij leek Dries regelrecht op de overwinning af te stevenen. Na 32 beurten stond hij nog met 14-11 voor en leek Stefan achter het net te vissen. Echter, in de laatste 3 beurten maakte Stefan 8 caramboles en liet hij Dries verbouwereerd achter. Ondanks een prima moyenne van 0,4 verloor Dries zijn partij met 7-12.

Ook in de partij van Aart tegen Cleem leek er geen vuiltje aan de lucht. Na 28 beurten leidde Aart met 11-6. In de 29e beurt maakte Cleem echter een serie van 6 en stond Aart dus plotseling met 11-12 achter. Vanaf dat moment lukte er niks meer bij Aart en zag hij dat zijn tegenstander wel zijn puntjes bleef sprokkelen. Uiteindelijk verloor ook Aart zijn partij met 7-12.

Maar….. gelukkig hebben we Rob nog. En ondanks de enorme druk van het “moeten” bleef hij ijzig kalm. Tegenstander Henk moest 7 caramboles meer maken en dat leek rust te brengen bij Rob, want hij kwam geen moment in de problemen. Na 36 beurten maakte Rob een einde aan de partij en dat betekende voor Henk zijn eerste nederlaag in deze competitie en dat was dan ook meteen een forse, want Henk bleef steken op 16 caramboles en slechts 5 wedstrijdpunten.

Aldus Aart van Dronkelaar


Aart van DronkelaarEerste nederlaag B1