Opnieuw Jackpot voor B1

Geplaatst op 22 oktober 2019

Voor de tweede achtereenvolgende keer en voor de derde keer in totaal heeft de B1 gisteravond de Jackpot binnen gehaald. Gisteravond bonden onze driebanders BCS 2002 aan de zegekar en net als vorige week was de uitslag 36-16.

Dries had geen kind aan Kees, hoewel Kees wel een heel goed excuus had. Hij speelt namelijk nog niet heel lang biljart en dat was af en toe ook goed te zien. Met een heel mooi moyenne van 0,452 won Dries dan ook eenvoudig met 12-3.

Aart had het wat moeilijker al kwam ook zijn overwinning niet echt in gevaar. Toen vader Lex namelijk wat al te dicht in de buurt kwam maakte Aart de partij snel uit met een prachtige serie van 4, waarmee hij de partij won met 12-8. Ook zijn moyenne van 0,475 was zeer acceptabel.

Rob reeg in zijn partij tegen zoon Hans de caramboles in een regelmatig tempo aaneen. Ook in deze partij was de spanning al snel verdwenen, omdat Hans maar geen grip kon krijgen op zijn tegenstander. Zonder dat er grote uitschieters te noteren vielen kan ook Rob tevreden terugzien op deze partij, want met een moyenne van 0,550 won hij de partij met 12-5.

Door dit resultaat nestelt de B1 zich weer wat steviger aan de kop van de ranglijst. De competitie is echter nog lang en één zwaluw maakt nog geen zomer. Als de spelers dit niveau tot aan de Kerst blijven volhouden zal het in de tweede helft van de competitie een stuk moeilijker worden, want dan zal het aantal TMC van alledrie behoorlijk gaan stijgen.

Aldus Aart van Dronkelaar


Aart van DronkelaarOpnieuw Jackpot voor B1