B1 dendert door

Geplaatst op 19 september 2019

Het eerste driebandenteam is vanavond tegen Bosgenoegen opnieuw ongeslagen gebleven. Omdat Rob even moest bijkomen op Sicilië had het team een meesterzet bedacht door clubkampioen Kees als vervanger op te stellen. En dat leverde meteen zijn vruchten af, want Kees zette meteen zijn tegenstander op scherp door met een serie van 4 van acquit te gaan. Heel lang bleef tegenstander Steyn achter de feiten aanlopen, maar halverwege de partij kwam hij toch nog sterk terug. Maar mensen die Kees kennen weten dat hij zich niet zo gauw gek laat maken en dus trok hij toch de overwinning nog heel koeltjes over de streep. Rob, die de wedstrijd digitaal volgde, liet weten dat het op Sicilië steeds onrustiger werd.

Dries kwam vervolgens heel moeizaam uit de startblokken en had al vrij snel een forse achterstand. Vanaf Sicilië kwam vervolgens het geruststellende bericht dat Dries een diesel is en dat men alle hoop had dat het toch nog goed zou komen. En zo geschiedde. Dries ging “uit” en tegenstander Marcel moest nog 2 caramboles. Maar ook Marcel bleef ijzig kalm en maakte toch nog, zonder te blikken of te blozen, zijn twee benodigde caramboles. Heel Sicilië leefde mee en om het feest daar compleet te maken zou het mooi zijn als Aart ook nog zou winnen van Maichel, die de eerste twee wedstrijden had aangetoond in een bloedvorm te verkeren.

Helaas werd deze partij een beetje een anti-climax, want zowel Maichel als Aart lieten het behoorlijk afweten. Uiteindelijk was het Aart die met een moyenne van 0,387 wist te winnen, maar dat kwam hoofdzakelijk omdat Maichel (0,285) een complete offday had. Het duurde niet lang of het nieuws was ook tot Sicilië doorgedrongen. Rob was tevreden en nam er nog eentje (of twee, of …)


Aart van DronkelaarB1 dendert door