Onvoorspelbaar

Geplaatst op 8 maart 2019

BV 2 Brothers 1 – B ’67 3          29 – 25
Gisteravond speelden de driebanders een wedstrijd die compleet anders verliep dan je van tevoren zou verwachten. Het begon al gelijk in de partij van Dries tegen Onno. Een partij waarin iedereen waarschijnlijk al zijn geld zou zetten op Dries, omdat Onno dit seizoen nog pas drie partijen had gewonnen en nog niet één keer boven de 0,4 had gespeeld. Hoe anders kan het lopen. Onno speelde de sterren van de hemel en maakte de ene wereldbal na de andere. Het was met afstand zijn beste partij van het hele seizoen: moyenne 0,593!! En Dries, hij stond erbij en keek ernaar; uitslag 5-12.
In de partij van Aart tegen Rob (van B’67) speelde zich precies het omgekeerde scenario af. Hier speelde Rob de op één na slechtste partij van het hele seizoen. En het bijzondere is dat hij zijn slechtste partij ook tegen 2 Brothers speelde, alleen was dat in Amersfoort tegen Dries. Zonder heel goed te spelen kon Aart deze partij dan ook eenvoudig over de streep trekken; uitslag 12-5.
Ook in de laatste partij werden de bookmakers compleet verrast. Rob (onze Rob) moest het opnemen tegen Henk en ook in deze partij speelde zich een zeer welkome verrassing af. Rob, die dit seizoen nog pas één partij had gewonnen, speelde eindelijk zoals we dat tijdens trainingen van hem gewend zijn. De kreten van verwondering vulden af en toe de zaal, want Rob had blijkbaar enkele “nieuwe patronen” aan zijn arsenaal toegevoegd. Henk moest dan ook lijdelijk toezien hoe Rob met de volle 12 punten aan de haal ging; uitslag 12-8. Wel jammer van de bitterballen :-)
Aldus Aart van Dronkelaar


Aart van DronkelaarOnvoorspelbaar