Glimmen

Geplaatst op 10 oktober 2018

BV 2 Brothers 3 – Zeewolde 1    36 – 24
Met iets gebutst zelfvertrouwen begon team 3 aan deze pot tegen de koploper. Geert sprak stoere woorden toen de tegenstander nog niet was gearriveerd op de 2e etage: “We gaan voor goud vandaag”.
Dat is makkelijk praten! Bij zowel Hans als Roel leek het nergens op uit te draaien. Hun tegenstander schoten uit de startblokken en de 12 punten leken heel ver weg. Maar de omslag kwam zoals die in de boekjes staat.
Hans sloop uit verloren positie naderbij en scoorde terwijl zijn tegenstander op het eind  7 poedels produceerde. Hij won de partij zelfs op 1 punt. Ongelofelijk. Z’n snor begon ervan te krullen! 12 – 9.
Roel flikte hetzelfde geintje. Een matig begin tegenover een Speedy Gonzalez van 8 beurten op 23. Roel toen treurig op 14 maar helemaal “des Roels” sloop hij naderbij. Om vervolgens doodleuk de partij nog te winnen ook.  Ongelofelijk. Ook Roel stond te glimmen! 12 – 9.
Geert begon goed, lag de hele partij vóór maar bleef toch flink onder zijn gemiddelde. Wedstrijdspanning speelde Geert  weer parten.  De tegenstander bakte er ook niet zoveel van gelukkig. Na 2 “Geertjes” kwam er wat rust in het spel  en begonnen de series te komen. Uiteindelijk won Geert met een ruime afstand. 12 – 6. Hè, hè, eindelijk die 60 punten een keer gehaald na de verhoging. Dat geeft de burger moed.
Alle drie speelden we boven ons moyenne en dat voelt extra goed als je een full pull hebt gescoord! YES!!
Aldus Geert Hoogerduijn


Aart van DronkelaarGlimmen