Knappe prestatie Dagteams

Geplaatst op 3 oktober 2018

BV 2 Brothers D1 – Almere ’83 D3      32 – 24
Het eerste Dagteam heeft gisteren in de thuiswedstrijd tegen Almere ’83 D3 een knappe overwinning behaald (32-24). Omdat Nico nog op vakantie was mocht Aart opnieuw invallen en deze keer liep dat gelukkig een stuk beter dan vorige week, maar dat had ook te maken met het feit dat zijn tegenstander geen druk kon uitoefenen. Mede door een serie van 11 werd het uiteindelijk 12-6.
De show werd echter gestolen door Hennie. Hoewel hij met een lichte voetblessure kampte was daar in zijn spel niks van te merken. Zonder echt grote series te maken was hij al in 18 beurten bij de finish en dus een moyenne van 3,055. Net als in de partij van Aart werd het ook hier 12-6.
Henk speelde daarna een ware worstelpartij. Er werd hem nauwelijks een aanvangsstootje gegund, maar dat was in dit geval wederzijds, waardoor beide spelers onder hun moyenne eindigden. Uiteindelijk moest Henk genoegen nemen met 8 wedstrijdpunten. Achteraf bleek dat Henk meer moeite had met zijn slechte moyenne dan met de geleden nederlaag.
Aldus Aart van Dronkelaar

BV 2 Brothers D2 – Almere ’83 D2      36 – 18


Aart van DronkelaarKnappe prestatie Dagteams