ALV zeer goed bezocht

Geplaatst op 10 mei 2017

Gisteravond (9 mei 2017) hield de BV 2 Brothers haar eerste van 2 Ledenvergaderingen in 2017 en zoals gebruikelijk werd deze voorjaarsvergadering zeer goed bezocht. Maar liefst 14 van de 18 leden waren aanwezig om terug te blikken op het zojuist afgelopen competitieseizoen en om de plannen te bespreken voor de komende jaren. Omdat het ledenaantal weer is toegenomen begint de club inmiddels al aardig uit haar jasje te groeien en beraadt het Bestuur zich op uitbreiding. Er ontstond dan ook al direct een levendige discussie over de wijze waarop dit het beste gestalte kan worden gegeven. Voorlopig zullen we het echter nog even moeten stellen met de huidige zaalcapaciteit, want de voorbereiding van de plannen en de benodigde vergunningen vereisen veelal een lange adem.

Na de pauze werd de teamsamenstelling voor het nieuwe seizoen besproken. Het lijkt mogelijk om volgend seizoen 4 teams in te schrijven voor de teamcompetitie. Gedacht wordt aan één driebanden- team en drie Libreteams, waarvan één in de Dagcompetitie en twee in de Avondcompetitie.

Na de Rondvraag, waarvan gretig gebruik werd gemaakt, werd de avond afgesloten met een hapje en een drankje, waarbij de meeste leden nog even bleven oefenen om zodoende met een goed gevoel de vakantieperiode in te gaan.


Aart van DronkelaarALV zeer goed bezocht