Knap herstel C3

Geplaatst op 9 september 2020

Gisteravond heeft de C3 in de uitwedstrijd tegen Tex Saloon 3 een knappe 25-30 overwinning behaald. Vooral Harm speelde een sterke partij. Na twee maal een tegenstander te hebben getroffen die ver boven zichzelf uitsteeg (> 3) trof hij nu in Teus van de K. een gewillig slachtoffer. Met een moyenne van 1,433 won hij zijn partij eenvoudig met 4-12.
Ook Aart leek in het begin op een eenvoudige overwinning af te stevenen, maar op het einde van de partij keerde Wytze B. de partij volledig om. Met achtereenvolgens een serie van 11 en één van 6 sprintte hij als een haas op de finish af, terwijl Aart compleet instortte. Met een moyenne van 1,307 bleef hij ver verwijderd van zijn aanvangsmoyenne en beet hij met 12-6 in het stof.
Bart gaat met de week beter presteren. Hoewel hij in wedstrijden nog steeds het niveau van de trainingen niet haalt wordt zijn moyenne elke keer iets hoger. Wat ook meespeelde was dat zijn tegenstander Joop van der W. geen gelukkige avond had, maar dat kwam voor het zelfvertrouwen van Bart wel goed uit. Hoewel het op het laatst nog bijna fout ging won Bart zijn partij nipt met 9-12.

Aldus Aart van Dronkelaar


Aart van DronkelaarKnap herstel C3