Heeft het eerste driebandenteam de vorm weer terug?

Geplaatst op 16 februari 2020

Omdat Aart vanwege omstandigheden niet aanwezig kon zijn hebben wij “het kanon” in stelling gebracht!  Tammo begon ogenschijnlijk rustig aan de eerste partij. Tegenstander Bert moest er 2 meer (19) maar is daar de hele partij niet aan toegekomen. Rustig, zoals we dat graag van hem zien, sprokkelde Tammo zijn 17 caramboles bij elkaar. Zonder ook maar een moment in problemen te zijn gekomen besliste hij de partij in de 46e beurt met 0,369 keurig boven zijn moyenne.

Daarna was het de beurt aan Dries, die met 22 caramboles, een spannende partij verwachtte tegen Henk, die er 21 moest.  De heren waren goed aan elkaar gewaagd. Toen er in de beslissende eindfase echter een biertje bij de diesel van Dries werd gegooid wist hij met vaste hand in de 48e beurt zijn laatste carambole te maken. Hij noteerde een mooi moyenne van 0,458!!

De laatste partij was voor Rob. Getergd door de verloren partij van vorige week begon Rob enthousiast aan zijn partij. Zijn scorebord gaf al 9 caramboles aan toen zijn tegenstander Dick zijn keu, bij wijze van spreken, nog in elkaar moest schroeven. Toch kwam Dick in de tweede helft nog erg goed terug. Rob liet zich gelukkig niet meer van de wijs brengen en liet in de 44e beurt (moyenne 0,659) zijn laatste carambole aantekenen.

Jackpot voor het eerste Driebandenteam!!

Het team was heel erg blij met de hulp van Tammo maar ziet ook uit naar de volgende wedstrijd met de “oude” teammaat Aart!!! Het is een hecht team!

Aldus Rob Spierings


Aart van DronkelaarHeeft het eerste driebandenteam de vorm weer terug?