C1 doet mee, niet onder

Geplaatst op 19 september 2021

Na twee wedstrijden zien we dat de C1 méédoet in de competitie en niet ónderdoet voor de vaak grillige tegenstanders. We staan 7e en maar 5 punten onder de koploper. Ieder heeft er één verloren en één gewonnen. Het doel is onze positie op de ranglijst te verbeteren en individueel te groeien in de wedstrijdsport.

We heten Joop van der Wal van harte welkom in ons team en het verhaal gaat dat hij te keer kan gaan op het groene laken. Maandag maakt hij zijn debuut in de C1. We zijn benieuwd ……

De wedstrijden:

Uit bij Almere ’83 5 is rommelig. De toegangswegen rond Almere bieden alles, behalve toegang. De laatste van ons komt een uur te laat binnen. Dat doet iets met de concentratie ……

Onze rots in de branding is George. Hij wint zijn partij tegen Rob in 20 beurten met een moy 8,5.  Wout speelt zijn minste partij (moy 1,8) sinds lange tijd en verliest van Rinus. Nico (moy 4,23) tenslotte, verliest van Peter. We houden de schade beperkt met een oogst van 26 punten.

Thuis tegen Almere ’83 6 gaat beter. We winnen met 30-24. Wout lijkt halverwege de partij geen schijn van kans te hebben. Tegenstander Jack waant zich overwinnaar. Onverwacht én mentaal sterk pakt Wout de macht terug met een serie van 36. Wát een power! In de laatste beurten maakt hij het karwei af. Nico, die tijdens zijn wedstrijd, het spektakel tussen Wout en Jack naast zich half volgt, maakt gehakt van Wim en wint met een moy van 7,86. George (moy 6,71) tenslotte verliest van Rob en is not amused.

We zien uit naar de volgende tegenstander, Hoevelaken.

Aldus Nico Sandberg


Aart van DronkelaarC1 doet mee, niet onder